.....είμαστε στην αρχή ;

>> Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Για πρώτη φορά μετά 60 χρόνια γίνεται προσπάθεια στην Ελλάδα για τη δημιουργία παρακρατικού μηχανισμού από ένα νόμιμο κόμμα που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο.

Τα τελευταία υπολείμματα παρακρατικών μηχανισμών τα είχαμε γνωρίσει κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας και διαλύθηκαν λίγους μήνες μετά τη Μεταπολίτευση.

Τώρα η Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου της στήνει με την ανοχή, προς το παρόν, των υπόλοιπων πολιτικών κομμάτων.


ΕΠΙΚΑΙΡΟ 
ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

«Είμαστε κόμμα αντικοινοβουλευτικό […]. Μπαίνουμε στη Βουλή για να μας εφοδιάσει το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα δικά του όπλα. Αν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια που γι’ αυτή τη δουλειά να μας δώσει κάρτες δωρεάν μετακίνησης και μισθούς, δικό της πρόβλημα. […] Αν πετύχουμε να εκλεγούν στα διάφορα κοινοβούλια εξήντα ως εβδομήντα υποκινητές και οργανωτές από το κόμμα μας, θα πληρώνει για την αγω
νιστική μας οργάνωση η ίδια η πολιτεία. […]

Κι ο Μουσολίνι μπήκε στη βουλή. Λίγο αργότερα, όμως, παρήλαυνε στη Ρώμη με τους Μελανοχίτωνές του. […] Αν δεν πετύχουμε να έχουν ασυλία οι πιο επικίνδυνοι άνδρες μας, αργά ή γρήγορα θα βρεθούν όλοι πίσω απ’ τα σίδερα. Θα συμβεί αυτό αν έχουν ασυλία; Βεβαίως, […] αλλά μέχρι τότε θα έχει περάσει αρκετό διάστημα, και εν τω μεταξύ οι προστατευμένοι από την ασυλία πρόμαχοι της πίστης μας θα έχουν βρει το χρόνο και την ευκαιρία να διευρύνουν το αγωνιστικό μας μέτωπο, έτσι που ο περιορισμός τους και το φίμωμα του δημόσιου κηρύγματός τους να μην μπορεί να γίνει όπως θα ευχόταν η δημοκρατία […].

Δεν ερχόμαστε ούτε ως φίλοι ούτε και ως ουδέτεροι. Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως επιτίθεται ο λύκος στα πρόβατα, έτσι ερχόμαστε».

Joseph Goebbels, 30 Απριλίου 1928, στη ναζιστική εφημερίδα Der Angriff.

1 σχόλια:

Ευάγγελος 16 Οκτωβρίου 2012 - 11:15 μ.μ.  

μεχρι να "ενημερωθουν" ολοι αυτοι που τους εδωσαν την ψηφο τους, φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ αργα...

Δημοσίευση σχολίου

• Greenpeace

• New York Time

• WWF

• London Time

• Αρκτούρος

• Tokyo Time

  © Copyright by Όναρ 2009 - 2017

Πίσω Back to TOP