Εμφάνιση του αβγού του φιδιού στη Σπάρτη

>> Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010


Προκαταρκτική εξέταση για τον εμπρησμό σε κατοικία μεταναστών στο Δήμο Σπάρτης ανακοίνωσε ότι διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ύστερα από την δημοσίευση των επίμαχων videos στα blogs ΠΡΕΖΑ TV και σε άλλα τα οποία και αποκάλυψαν την υπόθεση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάκη Νοδαρυ για την Ελευθεροτυπία έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σπάρτης η ρατσιστική επίθεση με βόμβες μολότοφ από ομάδα νεαρών ατόμων πριν από μερικές εβδομάδες κατά σπιτιού στην περιοχή του Ευρώτα, όπου διέμεναν οικογένειες αλλοδαπών εργατών από το Μπανγκλαντές.

Εμφάνιση του αβγού του φιδιού στη Σπάρτη.

Και η απόδειξη
Ανακοίνωσή της Ν.Ε. της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία.
«Προτιμούμε να είμαστε κολλημένα μυαλά και να ζούμε στην καθαρή μας Σπάρτη. Στη Σπάρτη με τη μηδαμινή εγκληματικότητα που ξέραμε παλιά. Στη Σπάρτη που θεωρείται από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και όχι σε αυτή που θέλετε να φτιάξετε, σε ένα εκτρωματικό υποβαθμισμένο γκέτο. Στη Σπάρτη με τις πόρτες ανοικτές, και όχι διπλοκλειδωμένες και με διπλά συστήματα συναγερμού! Στη Σπάρτη που δίνει τα μεροκάματα στα παιδιά της, και που τα χρήματα αυτά επιστρέφουν στις τοπικές επιχειρήσεις και δεν γίνονται σε χρόνο ρεκόρ συνάλλαγμα προς τρίτες χώρες».

Να καταδικάσουμε τα φαινόμενα αυτά χωρίς περιστροφές ΔΥΝΑΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

• Greenpeace

• New York Time

• WWF

• London Time

• Αρκτούρος

• Tokyo Time

  © Copyright by Όναρ 2009 - 2017

Πίσω Back to TOP