Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα / Χανς Ντίτριχ Γκένσερ

>> Δευτέρα 30 Μαΐου 2011



«Λανθασμένη πολιτική, που αγνοεί ακόμα και τους βασικούς κανόνες και τις συνθήκες της ΕΕ» χαρακτηρίζει ο «πατριάρχης» της γερμανικής διπλωματίας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ τις κραυγές κάποιων πολιτικών του φίλων στο κόμμα των Ελεύθερων Δημοκρατών της Γερμανίας για την αποπομπή της χώρας μας από την Ευρώπη.

«Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν ένα ανθρώπινο σώμα δίχως άκρα» τονίζει ο επί 18 χρόνια υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, μιλώντας στον Κώστα Αργυρό στην εκπομπή «27 της Ευρώπης» Ο Γερμανός πολιτικός, που ήταν Υπουργός Εξωτερικών της χώρας του και την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, υπενθυμίζει την αρχή της αλληλεγγύης μέσα στην ΕΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τη μια θα βρεθεί ο ένας δύσκολη θέση και την άλλη κάποιος άλλος» και τονίζει ότι αποτελεί αξίωμα της ευρωπαϊκής ιδέας, ότι οι «μεγάλοι» θα πρέπει να αποδεχθούν ως ισότιμους τους μικρούς.

Read more...

Άστεγοι στους δρόμους

>> Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η ανθρώπινη υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.....
Μόνο γέλιο προκαλούν πλέον όλοι αυτοί που θησαύριζουν πάνω στον άνθρωπο....Θα διαπιστώσουμε επίσης την αβυσσαλέα υποκρισία του Οικονομικού,Πολιτικού,και Πνευματικού κατεστημένου Της Γης....Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε εκτός (εξαιρέσεων),πολλά από αυτά που συμβαίνουν και υπάρχουν γιατί να υπάρχουν...

Lee Jeffries
. Ενώ ξεκίνησε την καριέρα του φωτογραφίζοντας αθλητικά γεγονότα, ένα τυχαίο γεγονός άλλαξε την πορεία του. Από τότε φωτογραφίζει άστεγους αλλά μ’ένα τρόπο συγκλονιστικό, που σε βάζει σε σκέψεις.Οι εικόνες που θα δείτε δεν είναι ωραιοποιημένες και αν τις δεις δύσκολα τις ξεχνάς.






ΠΗΓΗ -fubiz-ektiesthisi

Read more...

Think PosItive !

>> Τετάρτη 18 Μαΐου 2011


THINK POSITIVE! / Σκέψου θετικά !
The economic crisis in Greece was sudden and disastrous, like an earthquake! Peter is afraid of earthquakes. The crisis cost him his job and almost all of his belongings ... everything began to fall apart. His daily routine thinking of ways to get money ... and build his future career! Peter is depressed...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Πέτρος μέσα στην οικονομικη κρίση έχασε τη δουλεία του και σχεδόν όλα τα υπάρχοντα Έχει πέσει σε κατάθλιψη. Όλα αλλάζουν όταν μια μέρα εμφανίζεται μέσα στο σπίτι του ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι η «Θετική σκέψη» με μορφή ανθρώπου. Αυτός προσπαθεί με περίεργους τρόπους να αλλάξει την ψυχολογία του Πέτρου. Η προσπάθεια αυτή παρεμποδίζεται από έναν άλλο άντρα που παριστάνει την «αρνητική σκέψη».

ΦΩΝΗ OFF ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ (ΦΩΝΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ)

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν ξαφνική και καταστροφική, σαν σεισμός... Ο Πέτρος φοβάται τους σεισμούς. Μέσα στην κρίση έχασε δουλειά… και σχεδόν όλα τα υπάρχοντα του...όλα άρχισαν να γκρεμίζονται... Καθημερινή ενασχόληση του - να σκέφτεται τρόπους να βρει λεφτά...αλλά και το χτίσιμο της μελλοντικής του καριέρας...Ο Πέτρος έχει κατάθλιψη...



ΠΗΓΗ gabrielpsa - gabrielpsa.blogspot

Read more...

Βόρειο Σέλας

>> Σάββατο 14 Μαΐου 2011


Ο Νορβηγός φωτογράφος Terje Sorgjerd πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα στην φύση με θερμοκρασίες -25 βαθμών κελσίου, κοντά στο Kirkenes and Pas National Park κοντά στα σύνορα με την Ρωσία, σε μια προσπάθεια να αιχμαλωτίσει την μαγεία του εντυπωσιακού φαινομένου που ονομάζεται «Βόρειο Σέλας» (Aurora Borealis). Όπως θα διαπιστώσετε παρακολουθώντας το video, άξιζε τον κόπο αφού το αποτέλεσμα δεν περιγράφεται με λόγια…

Ένα ρεύμα φορτισμένων μορίων προερχόμενο από τον Ήλιο, το οποίο ονομάζεται ηλιακός άνεμος ή μαγνητική καταιγίδα, ρέει αδιάκοπα στο διάστημα με ταχύτητα 400-500χλμ την ώρα. Μόλις φτάσει στην Γη, τα φορτισμένα μόρια έλκονται από το μαγνητικό πεδίο της στους πόλους, όπου συγκρούονται με σωματίδια της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα να εκπέμπουν φως.

Read more...

1.2 εκατομμύρια παιδιά

>> Τετάρτη 4 Μαΐου 2011


Το βίντεο των φοιτητών του ΤΕΙ Αθήνας για τα κακοποιημένα παιδιά της Αφρικής το οποίο ταξίδεψε και βραβεύτηκε σε πολλά φεστιβάλ της Ελλάδας και του κόσμου.

Degree Project School:
Technological Educational Institute (T.E.I.) of Athens,
Faculty of Applied Arts & Design, Dept. of Graphic Design

1,2 Million Children are bought and sold across international borders each year. The majority of these victims are forced into the commercial sex trade. The animation short "1,2 Million Children" focuses on human trafficking through the sight of an african children who pursuits the dream of freedom and becomes a victim of the tragic statistic.

Read more...

• Greenpeace

• New York Time

• WWF

• London Time

• Αρκτούρος

• Tokyo Time

  © Copyright by Όναρ 2009 - 2017

Πίσω Back to TOP